BRR - Team

Home » Bruudruuster rock medewerkers

Bruudruuster Rock Medewerkers

Bruudruuster rock - onze medewerkers aan de bar

Bruudruuster Rock zou niet zo een succes zijn zonder onze medewerkers,  allemaal enthousiaste vrijwilligers.

Al 15 jaar helpen tientallen vrijwilligers mee om Bruudruuster Rock te maken tot wat het ondertussen is, het leukste en gezelligste gratis festival van Oostakker. Van veiligheid tot verkoop van bonnetjes en pintjes, van toog tot techniek, dit alles zou ondenkbaar zijn zonder onze medewerkes.

Hoe zit dat precies?

De meeste van onze medewerkers komen helpen op het festival zelf. Maar ook de opbouw en de afbraak, en de voorbereidingen worden door onze vrijwilligers gedaan

Het is twee dagen hard werken, voor het organisatiecomité zelfs wat langer, maar je krijgt er ook wat voor terug. Bruudruuster Rock medewerkers voorzien we van drank- en foodbonnetjes, een geweldige sfeer, een feestje achteraf én een ongelooflijk coole T-shirt.  En het besef dat je bijdroeg aan het tofste evenement van Oostakker.

 

 

Klinkt dit allemaal leuk voor je?

Bruudruuster Rock is altijd op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken tijdens het festival. Misschien is het wel iets voor jou?

Ben je 16 jaar of ouder en heb je zin om erbij te zijn? Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Stuur ons dan een mailtje op info@bruudruusterrock.be

 

BRR Vrijwilliger worden?