Home » FAQ

FAQ

Mag ik het festivalterrein verlaten?

Iedereen mag via de toegelaten uitgang (Kant Bredestraat) het terrein te allen tijde verlaten en terugkomen. Wij vragen om de omgeving van het festival proper te houden. Dus alle afval in de vuilbakken graag. Respecteer de huizen en tuinen van de buurtbewoners. Wisselbekers mogen het terrein niet verlaten. We dienen zelf veel extra kosten te betalen voor elke wisselbeker die verloren gaat of stuk gaat. Extra kosten zijn jammer voor een gratis festival georganiseerd door vrijwilligers.

Kan ik mijn eigen drank meebrengen naar het festival?

Het is NIET toegelaten blikjes, plastic flessen, glas of camel bags mee te nemen op het festivalterrein.
(Uitzonderingen hierop zijn mogelijk mits akkoord van de organisatie).

We zijn een gratis festival. De inkomsten van dranken en eten zijn de enige bron van inkomsten voor het festival. Deze inkomsten zorgen ervoor dat we bands kunnen aantrekken, leveranciers betalen, vrijwilligers vergoeden, …

Kan ik mijn eigen eten meenemen naar het festivalterrein? 

Op het festivalterrein is zelf meegebracht voedsel NIET toegelaten, er zijn voldoende foodtrucks aanwezig om uw honger te stillen. (Uitzonderingen zijn alleen toegestaan ​​als u in het bezit bent van een doktersvoorschrift!).

We zijn een gratis festival. De inkomsten van dranken en eten zijn de enige bron van inkomsten voor het festival.Deze inkomsten zorgen ervoor dat we bands kunnen aantrekken, leveranciers betalen, vrijwilligers vergoeden, …

Alcohol? 

Alcoholische dranken mogen enkel genuttigd worden door personen die ouder zijn dan 16 jaar, medewerkers kunnen steeds een bewijs van leeftijd vragen. Dat is een wettelijke verplichting die wij dienen te volgen.

Herbruikbare (wissel) bekers 

Er wordt gebruik gemaakt van herbruikbare bekers of ‘wisselbekers’. Dat is een wettelijke verplichting die wij dienen te volgen.

Een beker kost één bonnetje. Komt u uw beker terugbrengen dan krijgt u uw bonnetje terug.

Als je naar huis gaat of je hebt je beker niet meer nodig, kan je kiezen uit volgende opties:

– je krijgt weer een bonnetje

– je doneert je beker aan de uitgang in de bekervanger en steunt zo de organisatie om de volgende editie te organiseren

– je kan je laatste beker of je laatste bonnetje omruilen tegen een zakje chips

Waarom betaal je voor een wisselbeker?

We dienen zelf veel extra kosten te betalen voor elke wisselbeker die verloren gaat of stuk gaat. Extra kosten zijn jammer voor een gratis festival georganiseerd door vrijwilligers.

Daarom betaal je voor een beker. Door slim om te gaan met je bekers en die terug te brengen, krijg je altijd waarde terug voor je beker en/of bonnetje.

Geen crowdsurfen? 

Om veiligheidsredenen is crowdsurfen niet toegelaten op BruudruusterRock!

Kinderanimatie

Er is een kidszone met een klimmuur, springkastelen, speeltuigen, minigolf, ballenbad,…
Kinderen dienen wel te allen tijde begeleid te worden door hun ouders of voogd. De organisatie draagt geen verantwoordelijkheid tov. de kinderen. De ouders of voogd wel.

Zijn dieren toegelaten? 

Er worden enkel geleidehonden en honden met een muilband of -korf toegelaten op het terrein. Dit om veiligheidsredenen. Zeker bij grotere drukte zijn dieren op het terrein een uitdaging. 

Is er merchandise? 

Sommige groepen die optreden op het festival hebben een aparte stand voor de verkoop van hun merchandise. 

Mag ik een camera meebrengen? 

Professionele apparatuur is niet toegelaten. Camera’s met een afneembare lens zijn niet toegelaten, evenals filmcamera’s, drones of opnameapparatuur. Doorsnee digitale camera’s zijn wel toegelaten. 

Is er een volumelimiet?

Yes, de standaard/norm voor het festival is op LA eq, 60min = 100 dB (A) – LA, eq, 15min = 102 dB (A), waarmee we de wettelijke norm respecteren. Oordopjes zullen vrij verkrijgbaar zijn aan de bar en de kassa zolang de voorraad strekt.

Kan ik een stand hebben op het festival om mijn producten te verkopen? 

Retailers kunnen de organisatie contacteren om beschikbaarheid en meer informatie te ontvangen. 

Hoe oud moet ik zijn om met mijn vrienden alleen naar het festival te komen? 

Kinderen jonger dan 16 jaar zijn enkel toegelaten wanneer ze vergezeld zijn door een meerderjarige.

Mag ik flyers en affiches verdelen op het festival? 

Nee, op het festivalterrein mag je geen flyers of affiches verspreiden. De papierberg zou anders te groot worden. Indien je affiches en banners op het festivalterrein wil hangen, gelieve de organisatie ruim op voorhand te contacteren via info@bruudruusterrock.be