Bruudruuster Rock

Home » Bruudruuster Rockrally

Onze Rock Rally

Met de Bruudruuster Rockrally gaan we op zoek naar een band of soloartiest uit de provincie Oost-Vlaanderen om op het hoofdpodium van het festival een optreden te brengen.

De Bruudruuster Rockrally vindt plaats op de vrijdag, de dag voorafgaand aan het festival, op het vernieuwde dorpsplein van Oostakker.

Uit de inzendingen worden 4 formaties geselecteerd die elk een set van 30 minuten mogen brengen om jury en publiek te overtuigen. Uit de vier finalisten wordt één winnaar gekozen die mag aantreden op het hoofdpodium van Bruudruuster Rock. Veel succes!

 • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Vlaanderen
 • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
 • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, volledige bio, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
 • Vergoeding: vast (Voor ieder van de geselecteerde artiesten:
  • Een fotoshoot van het optreden door onze huisfotograaf
  • Voldoende drank & snacks
  • Een professionele omkadering en exposure aan een publiek vol muziekkenners- en liefhebbers.
 • De winnaar:
  Een show op het hoofdpodium van Bruudruuster Rock, het volgende jaar (incl. een gage van €150).)
By Bread and Mountain

By Bread and mountain, Winnaar BRR Rockrally 2023.

Bruudruuster Rockrally is een muziekwedstrijd georganiseerd door Maegher Goet vzw in Oostakker (bij Gent) en het festival Bruudruuster Rock.

Ik wil me inschrijven voor de Bruudruuster Rockrally!

Je bent lid van een band of een band op jezelf. Je maakt hiphop, jazz, metal, elektronisch of iets daartussenin, het maakt ons niet uit. In alle geval heb je ambitie en wil je weten wat het is om op een podium te staan voor een enthousiast publiek. 
Dan is er maar één ding dat je moet doen. Stel je kandidaat voor onze Bruudruuster Rockrally,  en wie weet sta je het jaar erop wel op ons hoofdpodium op zaterdag!

Hou deze pagina in de gaten, zodat je weet wanneer en hoe je je kan inschrijven voor onze volgende editie!