BRR 2023

Het zit erop!!

BruudruusterRock 2023 zit erop!

Om meer dan één reden was ook dit jaar weer een memorabele editie. Vrijdagavond hadden we een geweldige opkomst met een heerlijke vibe. De deelnemers van de Rock Rally hebben er een mooie competitie van gemaakt, met een mooie winnaar. By bread and mountain mag zich opmaken voor onze editie van 2024, wij kijken er in alle geval naar uit!

Zaterdag zaten de weergoden niet mee, maar dankzij een prachtig programma, de hulp van een paar extra tenten waar tijdens de regenbuien dankbaar gebruik van werd gemaakt en een publiek dat dapper de vlagen trotseerde hebben we er een geweldige dag van gemaakt. “Er bestaat geen slecht weer, alleen ongaangepaste kledij” bleek geen loze slogan maar way of life! Of zoals één van u het verwoorde ‘mijn vel is waterdicht’.

The Wolf Banes, Magnetica:Mission Metallica en Hammertime zorgden voor een spetterend feestje op de main stage. Alois & VLB, 0600AM en Jeuk deden op het tweede podium daar niet voor onder!

Ook de afterparty in het Maegher Goet was een schot in de roos!!

Oostakker, we zijn zo ongelooflijk trots op u!!

BruudruusterRock 2023 zit erop, nog maar 365 keer slapen (ongeveer) en dan zijn we er terug!! En zoals je mag verwachten zal het programma er weer boenk op zijn!!